Partiolippukunta Tarmontytöt

Kilpailukutsu

Partiolippukunta Tarmontytöt ry sekä Saimaan Sissit ry kutsuvat kaikki Etelä-Karjalan 7-17 -vuotiaat partiolaiset kilpailemaan Imatralle 5.5.2018.

Osallistumisoikeus ja säännöt

Osallistumisoikeus on piirin partiolaisilla, joilla on vuoden 2018 jäsenmaksu maksettuna. Kilpailussa noudatetaan Etelä-Karjalan Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä sekä soveltuvin osin SP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä ja järjestelyohjeita.

Sarjat

Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 - 8 sudenpentua iältään 7 - 10 vuotta.

Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 - 6 seikkailijaa iältään 10 - 13 vuotta.

Oranssi ja vihreä: Tyttövartiot kilpailevat oranssissa sarjassa ja poika- ja sekavartiot vihreässä sarjassa. Kilpailuvartiossa on viisi 12–17-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 70 vuotta. 

Osanottajien iät lasketaan 31.12.2018 täytetyin vuosin eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

Sudenpentu- ja seikkailijavartioilla on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta. 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen vartioittain Kuksaan 21.4.2018 mennessä.

Osallistumismaksu on 40 €/vartio ja sen laskuttaa piiri. Kilpailusta poisjäävien maksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on mahdollisuus lähettää toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen tilalle. Ilmoittautuneille vartioille toimitetaan sähköpostitse ennakko-ohje sekä tehtävä- ja pisteluettelo viimeistään 24.4.2018.

Lisätietoja

Kilpailunjohtajat

Elmiira Papinniemi elmiira.papinniemi(a)gmail.com

Riikka Hämäläinen riikkajohana(a)gmail.com