Partiolippukunta Tarmontytöt

Sudenpentu- ja Seikkailijakisat

Ajankohta: 11.5.2019

KAIKKI MUKAAN! SuSe-kisat la 11.5.

Lauritsalan Sinisiskot ry kutsuu kaikkia Etelä-Karjalan piirin sudenpentuja ja seikkailijoita kilpailemaan 11.5.2019 Lauritsalaan.

Joukkueet:

Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 - 8 sudenpentua iältään 7 - 10 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pentueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 - 6 seikkailijaa iältään 10 - 13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Vartion kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.


Saattaja:Pentueella/vartiolla on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Sudenpentukilpailussa saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.


Osallistumismaksu:

40 euroa/joukkue. Piiri laskuttaa maksun lippukunnilta. Kilpailusta poisjäävän vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa sen tilalle toinen vartio samaan sarjaan.

Ilmoittautuminen:

Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 27.4.2019 Kuksan kautta. Ilmoittaudu. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot.

Ennakko-ohje:

Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille viimeistään 28.4.2019.

Tehtäväluettelo:

Tehtäväluettelo on julkaistu.

Lisätietoja:

Kilpailun johtaja                                       Järjestelysihteeri                            
Kaisa Kaihilahti, 0405808849 Tommi Kiukas, 0408211794
kaisa.kaihilahti(a)lauritsalansinisiskot.com     tommi.kiukas(a)lauritsalansinisiskot.com