Partiolippukunta Tarmontytöt

Uutiset

Tapahtumakalenterin päivitys

Tapahtumakalenteri on nyt päivitetty talven ja kevään tapahtumilla, käy katsomassa pikimmiten ettet missaa kauden huippujuttuja! Kannattaa myös käydä tutustumaan tuleviin kisoihin, Kaste 2018 odottaa juuri sinua!

Viikkotoiminta alkaa

Tarmontyttöjen ja Saimaan Sissien viikkotoiminta pyöräytetään käyntiin keskiviikkona 23.8. klo 18.00 Tarmontyttöjen kololla Sulattimolla. Paikalle ovat tervetulleita sekä vanhat että uudet partiolaiset vanhempineen.

Tapahtumakalenteri on päivitetty

Syksy lähenee kovaa vauhtia, ja tapahtumakalenteri on nyt päivitetty syksyn tapahtumien osalta. Vielä joitain tapahtumia tulee lisää kauden alkaessa, joten kalenteria kannattaa seurata aktiivisesti. Mukavaa loppukesää!

Tarmon talvirieha 12.3.

Tarmontyttöjen ja Saimaan Sissien  koko perheelle tarkoitettu talvirieha pidetään sunnuntaina 12.3. klo 11-14 Mellonmäellä Imatralla.

Ohjelmassa mm. mäenlaskua, lumisotaa, olympialaiset sekä tietysti makkaran- ja letunpaistoa.

Tuo mukanasi itsetehty ja mahdollisimman omaperäinen mäenlaskuväline. Paras palkitaan! 

#100tapaalaskeamäkeä

Tapahtumakalenteri on nyt päivitetty!

Kevään tapahtumia on nyt päivitetty kalenteriin, käykääpä seuraamassa ettei mene huippujutut ohi! :) Omien ryhmien sekä lippukunnan tapahtumia päivitellään kalenteriin ajankohtien  varmistuessa.

Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet

Imatran Partiolaisten perinteiset itsenäisyyspäivän tapahtumat ovat taas kohta täällä, eli seppeleenlasku Tainionkosken hautausmaalla, sekä soihtukulkue ja lupauksenantotilaisuus. Ohessa liitteenä lisäinfoa aikataulusta ja muuta huomioitavasta.

Lupauksenantotilaisuuteen ovat tervetulleita myös partiolaisten perheet. :)

Liitetiedostot: 

Syysretki 14.-16.10.

Tarmontyttöjen, Saimaan Sissien ja Lappeen Sinisten yhteinen syysretki pidetään lokakuun puolivälissä Humaljärven maastossa. Ilmoittautuminen Kuksaan 9.10. mennessä.

Liitteenä retkikirje ja varusteluettelo.

Liitetiedostot: 

Partiokauden aloituskokous 25.8.2016

Tarmontyttöjen ja Saimaan Sissien yhteinen partiokauden aloituskokous järjestetään torstaina 25.8. klo 17.30 Koskenpartaan lavan luona. Aloituskokouksessa sovitaan ryhmien kokousajat tulevalle toimintakaudelle.

Uusia jäseniä otetaan mahdollisuuksien mukaan vanhoihin ryhmiin. Tervetuloa!

Liekeissä 1.-3.7.2016

Saimaan kanavan pohjoispuolen lippukuntien yhteinen sudenpentu- ja seikkailijaretki Liekeissä järjestetään piirin leirialueella Hepohiekalla Kyläniemessä 1.-3.7.2016. Retkellä sudenpennut ja seikkailijat pääsevät kokemaan yhteisellä isolla retkellä Roihun hengen. Tarpojat ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita retkelle järjestelytehtäviin. Tarpojille on luvassa myös pientä omaa ohjelmaa.

Ohjelmassa on huikeita hetkiä iltanuotion äärellä, herkullista ruokaa, jännittäviä seikkailuja sekä pulmia pähkäiltäväksi. Emmekä tietenkään unohda saunomista ja uimista!

Matkaamme retkelle yhteiskyydein ja palaamme samalla tavalla. Kuljetukset kuuluvat retken hintaan, joka on 40 €.

 

Ilmoittudu mukaan viimeistään 29.5. Kuksassa:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10188

 

Liitteestä löydät retkilapun.

Liitetiedostot: 

Partioparaati 24.4.

Etelä-Karjalan partiolaisten partioviikon huipentuma, partioparaati lähestyy taas. Tänä vuonna paraati pidetään sunnuntaina 24.4. Joutsenossa. Paraatin aikataulu on seuraava:

11.30 Paraatibussi lähtee Imatran keskusliikenneasemalta
12.30 Paraatiin järjestäytyminen
13.00 Juhlallisuudet alkavat
13.30 Marssikäsky
14.00 Paraatikirkko

Paraatikirkon päätyttyä bussi lähtee takaisin Imatralle. Arvioitu saapumisaika keskusliikenneasemalle on noin klo. 15.15

Paraatissa olisi hyvä olla päällä virallinen, partiohuppari tai muuta tummaa vaatetta. Ja tietysti partiohuivi kaulassa. :)

Ilmoitathan 20.4. mennessä, mikäli osallistuja saapuu paraatiin bussikyydillä.
Elsa, 0503570010
raijas.elsa [ät] gmail.com


 

Sivut

Tilaa syöte Uutiset