Partiolippukunta Tarmontytöt

Uutiset

Viikkotoiminnan aloitus

Vaikka vielä on kesää jäljellä, niin Satahangalta kotiin päin suunnatessa on jo hyvä kääntää katseet kohti syksyä ja viikkotoiminnan aloitusta. Tarmontyttöjen ja Saimaan Sissien viikkotoiminta aloitetaan Sulattimon kololla torstaina 23.8. klo 18. Mukaan ovat tervetulleita kaikki ensimmäisen luokan aloittaneet ja sitä vanhemmat uudet sekä vanhat partiolaiset. :)

P.S. Syyskauden tapahtumakalenteri on myös päivitetty, käy kurkkaamassa tulevat tapahtumat!

Tarmontyttöjen hallitus

Lippukunnan sääntömääräinen vuosikokous pidettiin eilen Sulattimon kololla. Kokouksessa käytiin läpi esityslistan asiat ja päätettiin uusi hallitus.

Hallitus tälle kaudelle on:

Lippukunnan johtaja: Elsa Raijas

Lippukunnan varajohtaja: Saija Lampi

Sihteeri: Jonna Nousiainen

Taloudenhoitaja: Tita Porevirta

Ohjelmajohtaja: Mari Kallio

Pestijohtaja: Roosa Tiainen

Hallituksen jäsen: Mette Alho

Hallitus toivottaa kaikille ihanaa partiokevättä :)

Tapahtumakalenterin päivitys

Tapahtumakalenteri on nyt päivitetty talven ja kevään tapahtumilla, käy katsomassa pikimmiten ettet missaa kauden huippujuttuja! Kannattaa myös käydä tutustumaan tuleviin kisoihin, Kaste 2018 odottaa juuri sinua!

Viikkotoiminta alkaa

Tarmontyttöjen ja Saimaan Sissien viikkotoiminta pyöräytetään käyntiin keskiviikkona 23.8. klo 18.00 Tarmontyttöjen kololla Sulattimolla. Paikalle ovat tervetulleita sekä vanhat että uudet partiolaiset vanhempineen.

Tapahtumakalenteri on päivitetty

Syksy lähenee kovaa vauhtia, ja tapahtumakalenteri on nyt päivitetty syksyn tapahtumien osalta. Vielä joitain tapahtumia tulee lisää kauden alkaessa, joten kalenteria kannattaa seurata aktiivisesti. Mukavaa loppukesää!

Tarmon talvirieha 12.3.

Tarmontyttöjen ja Saimaan Sissien  koko perheelle tarkoitettu talvirieha pidetään sunnuntaina 12.3. klo 11-14 Mellonmäellä Imatralla.

Ohjelmassa mm. mäenlaskua, lumisotaa, olympialaiset sekä tietysti makkaran- ja letunpaistoa.

Tuo mukanasi itsetehty ja mahdollisimman omaperäinen mäenlaskuväline. Paras palkitaan! 

#100tapaalaskeamäkeä

Tapahtumakalenteri on nyt päivitetty!

Kevään tapahtumia on nyt päivitetty kalenteriin, käykääpä seuraamassa ettei mene huippujutut ohi! :) Omien ryhmien sekä lippukunnan tapahtumia päivitellään kalenteriin ajankohtien  varmistuessa.

Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet

Imatran Partiolaisten perinteiset itsenäisyyspäivän tapahtumat ovat taas kohta täällä, eli seppeleenlasku Tainionkosken hautausmaalla, sekä soihtukulkue ja lupauksenantotilaisuus. Ohessa liitteenä lisäinfoa aikataulusta ja muuta huomioitavasta.

Lupauksenantotilaisuuteen ovat tervetulleita myös partiolaisten perheet. :)

Liitetiedostot: 

Sivut

Tilaa syöte Uutiset